|

Weekupdate #1

Nu de website weer operationeel is gemaakt geven we vanaf nu elke week een weekupdate. Voor de eerdere weekupdates kunt u een kijkje nemen op onze LinkedIn pagina.

Er is weer een hoop gebeurd deze week, het was vooral een week van alles vernieuwen. Zo hebben we afgelopen maandag onze nieuw gespoten boot opgehaald bij Feadship en hij is spiegelglad geworden! Nadat we de boot hadden meegenomen naar de werkplaats zijn we direct begonnen met het overzetten van het elektrisch systeem. We hebben er alleen wel voor gekozen om het weer opnieuw op te bouwen, op een nieuwe plaat, zodat het naast functioneel ook mooi en overzichtelijk is.

Naast elektra moeten we ook een stuursysteem en een pomp installeren, ik moet zeggen dat het wel zeer deed om gaten door de nieuwe lak te boren 😬. We proberen alles wel zo netjes mogelijk te doen door het ook meteen een likje verf te geven, zodat alles in de boot netjes zwart wordt.

Vanuit GroenZonEnergie hebben we onze nieuwe zonnepanelen binnengekregen, dit zijn twee panelen van Aiko Energy, met 460 wattpiek. MCM Marknesse heeft voor ons de aluminiumframes gemaakt en daar kunnen we de zonnepanelen straks mooi inleggen. We hebben alleen één stom foutje gemaakt, we hebben de afmetingen voor de frames bepaald aan de hand van de verkeerde datasheet. Waardoor ze net 4cm te kort zijn😅. Gelukkig wil MCM Marknesse ook hierbij helpen! Verder hebben we een stickerplan opgesteld en die naar De Reclame Sticker gestuurd, die deze voor ons gaan maken.

Kortom, er is weer een hoop gebeurd de afgelopen week en er staat nog een hoop te gebeuren de komende tijd. We hopen u zo goed mogelijk mee te nemen in ons proces! Elke week zal er weer een update volgen van het project dus houd onze social’s goed in de gaten! Wilt u meer van het project weten of staat u misschien open voor sponsoring? Dan kunt u altijd een mailtje sturen aan youngsolar@emelwerda.nl

Andere foto’s van deze week vind u in de galerij.

Vergelijkbare berichten