YOUNG SOLAR IN CORONACRISIS

We zijn alweer twee weken verder en er zijn weer een heleboel nieuwe ontwikkelingen. Als eerst hebben we te horen gekregen dat de eerste twee wedstrijden niet meer door gaan. Dat is een tegenslag en die valt zwaar op het team. De wedstrijden zijn iets waar we zeer op uit keken en waar we graag volop van wouden genieten. Gelukkig gaat op dit moment de laatste wedstrijd vooralsnog wel door dus daar zullen we volop op focussen. We laten ons niet gek maken in deze gekke tijd en zorgen voor een leuke afsluiting van het seizoen.  

Goed nieuws wat betreft de boot. De kleuren uit het logo van Groen Zon Energie zien er schitterend uit. Het bouwteam is de afgelopen weken een paar keer bijeen gekomen om het elektrisch systeem in onze oude boot te bouwen zodat we deze kunnen testen. We moeten nog een datum prikken, maar ook het elektrisch systeem is klaar. We zijn dus goed bezig ondanks deze moeilijke tijd.

Wilt u op de hoogte blijven van alle updates? Bezoek dan onze sociale media! Als u ons wilt volgen tijdens deze spannende wedstrijd, download dan de Solar Boat app en kijk op de website van de Young Solar Challenge om onze voortgang te volgen. 

Vergelijkbare berichten