LAATSTE NIEUWTJES OVER HET BOUWTEAM

De afgelopen weken hebben we enorm ons best gedaan om zo ver mogelijk te komen met de bouw van de nieuwe boot! Zo hebben we in januari ons bouwpakket opgehaald en zijn daar zo snel mogelijk mee begonnen. Inmiddels is het lamineren ook al klaar! Met veel dank aan meneer Peursum, konden we dit erg snel en netjes doen. Verder hebben we gekeken hoe we alles kunnen gaan plannen en organiseren op gebied van het elektrische systeem. De basis is al gelegd! We hebben de afgelopen tijd dus veel gedaan, waardoor we ook zo snel mogelijk kunnen beginnen met testvaren en extra goed zijn voorbereid op de wedstrijden.

Ook heeft het sponsorteam niet stil gezeten. Zonneplan wilt, net als vorig jaar, weer onze hoofdsponsor zijn! Hier zijn we enorm blij mee. Ook wilt Feadship onze boot weer spuiten! Wanneer wij onze boot hier binnenkort naartoe brengen, hebben we er alle vertrouwen in dat hij weer net zo mooi en strak gespoten wordt als vorig seizoen!

Natuurlijk proberen we nu zoveel mogelijk thuis te doen. We hebben zelfs een creatieve oplossing gevonden, waardoor we onze vergaderingen, ondanks het coronavirus, toch door kunnen laten gaan. Hierdoor zorgen we ervoor dat we goed voorbereid en op tijd klaar zijn voor ons eerste wedstrijdweekend op 22 en 23 mei in Akkrum!

Zoals u zelf heeft kunnen lezen is er dus al weer veel gebeurd in deze korte tijd. Wilt u op de hoogte blijven van alle updates? Bezoek dan onze sociale media! Als u ons wilt volgen tijdens deze spannende wedstrijd, download dan de Solar Boat app en kijk op de website van de Young Solar Challenge om onze voortgang te volgen!

Vergelijkbare berichten