UPDATE VAN TEAM 64

We hebben de afgelopen weken alweer keihard gewerkt om de boot naar de spuiterij te kunnen brengen. Zo is er vorig seizoen een kleine scheur ontstaan in het houtwerk, maar deze hebben wij opgevuld en alles ziet er weer goed uit!

VDL Bus&Coach uit Heerenveen zal net als vorig seizoen het spuitwerk van onze boot verrichten. Vorig seizoen kregen wij vaak complimenten over de uitstraling van de boot en met de nieuwe kleuren hopen wij nog meer op te kunnen vallen.

Bij VDL Bus & Coach hebben we een duidelijke visie op de mobiliteit van de toekomst en zijn we continu in beweging om hier nu al flexibel op in te spelen. We begrijpen wat onze klanten beweegt en luisteren naar hun wensen. Dat zorgt voor vervoers- en turnkey-oplossingen op maat, met oog voor mens en milieu, die we samen met onze partners realiseren. Elke situatie is anders. Daarom ontwikkelen we bussen en touringcars die net zo uniek zijn als onze klanten en hun passagiers. En die optimaal voldoen aan de behoeften en de vraag. Geen standaard producten, maar flexibele oplossingen voor specifieke situaties. Met oog voor veiligheid, maar ook voor comfort en luxe. Niet alleen voor de passagiers, maar ook voor de chauffeur. Zo maken we het verschil van morgen, vandaag.

U zult zich nu afvragen wat we gaan doen terwijl de boot bij VDL wordt gespoten. Stilzitten? Nee! Vorige week hebben wij het pakket voor het elektrische systeem ontvangen en zijn nu druk bezig om hier het beste uit te halen.

Zoals u zelf heeft kunnen lezen is er dus al weer veel gebeurd in deze korte tijd. Wilt u op de hoogte blijven van alle updates? Bezoek dan onze sociale media! Als u ons wilt volgen tijdens deze spannende wedstrijd, download dan de Solar Boat app en kijk op de website van de Young Solar Challenge om onze voortgang te volgen!

Vergelijkbare berichten