|

We zijn weer begonnen!

We mogen weer beginnen met de Young Solar Challenge! Dit seizoen doen we weer mee met twee teams: team 64 (verbetering boot 2019) en team 93 (nieuwbouw). Dit jaar verbeteren acht enthousiaste leerlingen uit 5 vwo de boot die in 2019 is gebruikt. Zij zullen ervoor zorgen dat deze nog strakker, steviger en bovenal sneller gemaakt wordt voor optimaal resultaat. Verder wordt ook het elektrotechnisch interieur flink onder handen genomen. Het bouwteam bestaat uit negen leerlingen uit 4 havo/vwo. Zij zullen met een bouwpakket het exterieur van de boot bouwen en ook het elektrotechnisch interieur eigenhandig ontwerpen.

Zoals u zelf heeft kunnen lezen is er dus al weer veel gebeurd in deze korte tijd. Wilt u op de hoogte blijven van alle updates? Bezoek dan onze sociale media! Als u ons wilt volgen tijdens deze spannende wedstrijd, download dan de Solar Boat app en kijk op de website van de Young Solar Challenge om onze voortgang te volgen!

Vergelijkbare berichten