Nieuws

View this post on Instagram

Hier zijn ze dan... de nieuwe teams van dit jaar!🤩🤩🤩 het verbeterteam, met leerlingen uit 5 vwo en het bouwteam met leerlingen uit 4 havo en 4 vwo😊 We kijken allemaal super erg uit naar het komende seizoen en zijn al super druk bezig met de voorbereidingen voor de wedstrijden✨ Voor updates moet je ons vooral blijven volgen hier op insta, Facebook of onze website! 🤩✨ #solar #youngsolarchallenge #youngsolarchallenge2020 #water #team

A post shared by Emelwerda Young Solar Team (@solar_emelwerda) on

View this post on Instagram

Wat een geweldige wedstrijddag in Akkrum😍 We hebben het super gedaan met de Endurance, mede door onze tophardlopers💪🏻, en op de sprint hadden we 1e en 3e plek🏆 🎉 We kijken nu al uit naar de volgende wedstrijd!☀️😊 #jongensteam #team64 #meidenteam #team43 #youngsolarchallenge #akkrum

A post shared by Emelwerda Young Solar Team (@solar_emelwerda) on

Een Nieuw Seizoen

12-02-2021 om 13:25
Door Emelwerda Solar

Het Young Solar seizoen is weer begonnen en wat hebben we er zin in! Dit jaar vertegenwoordigen we het Emelwerda College weer met twee teams, maar het gaat wel iets anders.. Normaal deden we natuurlijk mee met een verbeterteam, die de boot van het voorgaande jaar zou gaan verbeteren, en . . .

YOUNG SOLAR IN CORONACRISIS

30-03-2020 om 15:57
Door Emelwerda Solar

We zijn alweer twee weken verder en er zijn weer een heleboel nieuwe ontwikkelingen. Als eerst hebben we te horen gekregen dat de eerste twee wedstrijden niet meer door gaan. Dat is een tegenslag en die valt zwaar op het team. De wedstrijden zijn iets waar we zeer op uit . . .

LAATSTE NIEUWTJES OVER HET BOUWTEAM

26-03-2020 om 13:05
Door Emelwerda Solar

De afgelopen weken hebben we enorm ons best gedaan om zo ver mogelijk te komen met de bouw van de nieuwe boot! Zo hebben we in januari ons bouwpakket opgehaald en zijn daar zo snel mogelijk mee begonnen. Inmiddels is het lamineren ook al klaar! Met veel dank aan meneer . . .

UPDATE VAN TEAM 64

18-03-2020 om 14:32
Door Emelwerda Solar

We hebben de afgelopen weken alweer keihard gewerkt om de boot naar de spuiterij te kunnen brengen. Zo is er vorig seizoen een kleine scheur ontstaan in het houtwerk, maar deze hebben wij opgevuld en alles ziet er weer goed uit! VDL Bus&Coach uit Heerenveen zal net als vorig seizoen . . .

We zijn weer begonnen!

13-02-2020 om 15:12
Door Emelwerda Solar

We mogen weer beginnen met de Young Solar Challenge! Dit seizoen doen we weer mee met twee teams: team 64 (verbetering boot 2019) en team 93 (nieuwbouw). Dit jaar verbeteren acht enthousiaste leerlingen uit 5 vwo de boot die in 2019 is gebruikt. Zij zullen ervoor zorgen dat deze nog . . .