De regen hield ons niet tegen!

16-06-2019 om 17:01
Door Emelwerda Solar
In Team 1 (Verbetering boot 2018), Team 2 (Nieuwbouw)

Afgelopen weekend hebben wij deelgenomen aan alweer de 3e wedstrijd van de Young Solar Challenge! Helaas zat het weer dit wekkend niet mee, maar dit hield onze teams niet tegen.

Team 1 heeft dit weekend de 1e plaats behaald op de Time Trial en ze hebben de 7e plek behaald op de Sprint. Verder heeft dit team de 2e plek over het algemene klassement behaald! Geweldige resultaten natuurlijk. Ze zijn dan ook erg blij.

Team 2 heeft dit weekend de 8e plek behaald op de Time Trial en vanwege een klein misverstand zijn zij op de Sprint helaas op de 23e plek terechtgekomen. Natuurlijk goede resultaten, maar het team vind zelf dat ze de wedstrijd te veilig spelen. De volgende wedstrijd willen zij alles op alles gaan zetten!

Dit weekend hebben wij ook nog een Top Speed gevaren. Dit onderdeel telt niet mee voor het klassement, maar op deze manier weten we wel de maximale snelheid van de boten. Team 1 heeft een maximale snelheid van 17,6 Km/u gehaald en team 2 heeft een maximale snelheid van 17,4 Km/u gehaald.

Zoals u zelf heeft kunnen lezen is er dus al weer veel gebeurd in deze korte tijd. Wilt u op de hoogte blijven van alle updates? Bezoek dan onze sociale media! Als u ons wilt volgen tijdens deze spannende wedstrijd, download dan de Solar Boat app en kijk op de website van de Young Solar Challenge om onze voortgang te volgen!

« Terug