We gaan er weer voor!

13-06-2019 om 19:53
Door Emelwerda Solar
In Team 1 (Verbetering boot 2018), Team 2 (Nieuwbouw)

Het is al weer zo ver! We gaan aankomende zaterdag beginnen aan onze 3e wedstrijd! Deze keer in het mooie Heusden.

Vorig weekend hadden beide teams natuurlijk al prachtige resultaten, toch gaan ze voor het uiterste en willen ze nog betere resultaten behalen! De teams zijn al druk bezig met het voorbereiden hun boten en het bedenken en oefenen van tactieken!

Zoals u zelf heeft kunnen lezen is er dus al weer veel gebeurd in deze korte tijd. Wilt u op de hoogte blijven van alle updates? Bezoek dan onze sociale media! Als u ons wilt volgen tijdens deze spannende wedstrijd, download dan de Solar Boat app en kijk op de website van de Young Solar Challenge om onze voortgang te volgen!

« Terug