We zijn lekker bezig!

10-06-2019 om 20:12
Door Emelwerda Solar
In Team 1 (Verbetering boot 2018), Team 2 (Nieuwbouw)

Na twee mooie wedstrijden te hebben gevaren zijn wij aankomende zaterdag weer toe aan de 3e wedstrijd! Beide teams zijn weer bezig met voorbereiden en testvaren.

Team 1 heeft de vorige wedstrijd voor de tweede keer de 1e plek behaald op de Sprint. Zij hebben dit natuurlijk gevierd, maar ze zijn nu ook weer bezig met voorbereiden. Ze willen de volgende keer nu ook op de Endurance hoop eindigen.

Ook team 2 is goed geëindigd, maar ook zij gaan voor betere resultaten. Zij zijn daarom ook weer gaan testvaren deze week. Helaas vonden ze een klein probleem aan de bouw van de boot, maar deze lossen natuurlijk snel, efficiënt en professioneel op.

Zoals u zelf heeft kunnen lezen is er dus al weer veel gebeurd in deze korte tijd. Wilt u op de hoogte blijven van alle updates? Bezoek dan onze sociale media! Als u ons wilt volgen tijdens deze spannende wedstrijd, download dan de Solar Boat app en kijk op de website van de Young Solar Challenge om onze voortgang te volgen!

« Terug