Weer een prachtige wedstrijd!

02-06-2019 om 16:31
Door Emelwerda Solar
In Team 1 (Verbetering boot 2018), Team 2 (Nieuwbouw)

Afgelopen weekend hebben wij deelgenomen aan alweer de tweede wedstrijd van de Young Solar Challenge! Ook dit weekend hebben de teams het weer heel erg leuk en gezellig gehad en hebben ze weer een prachtige wedstrijd gevaren!

Team 1 heeft de 14e plaats behaald op de Endurance en ze hebben voor de tweede keer een gedeelde 1e plaats op de Sprint gehaald! Ze hebben weer geweldige resultaten en zijn hier natuurlijk erg blij mee, toch zeggen ze dat er ruimte is voor verbetering, ze blijven daarom hard doorwerken en ze blijven ook streven naar nog betere resultaten!

Team 2 had dit weekend wat goed te maken en dit hebben zij ook zeker gedaan. Ze hebben de 7e plaats behaald op de Endurance en bij de Sprint zijn zij terecht gekomen op een gedeelde 3e plek! Een bijna ongelooflijke verbetering. Dit is mede mogelijk gemaakt door INCA Techniek die met zijn expertise dit team een handje heeft geholpen. Team 2 is natuurlijk erg blij met deze resultaten, maar ook zij vonden dat het nog beter had gekund. Zij gaan dan ook weer hard aan het werk om nog beter te worden.

Zoals u zelf heeft kunnen lezen is er dus al weer veel gebeurd in deze korte tijd. Wilt u op de hoogte blijven van alle updates? Bezoek dan onze sociale media! Als u ons wilt volgen tijdens deze spannende wedstrijd, download dan de Solar Boat app en kijk op de website van de Young Solar Challenge om onze voortgang te volgen!« Terug