Al weer aan het voorbereiden!

27-05-2019 om 10:24
Door Emelwerda Solar
In Team 1 (Verbetering boot 2018), Team 2 (Nieuwbouw)

De tijd gaat snel! Aankomen weekend is het namelijk al weer tijd voor de 2e Young Solar wedstrijd! Beide teams zijn dan ook al weer hard aan het voorbereiden.

Team 1 heeft het natuurlijk de vorige wedstrijd erg goed gedaan, maar zijn vinden zelf nog niet goed genoeg! Ze zijn daarom ook al begonnen met het bedenken van tactieken om het uiterste uit de boot te halen en de volgende keer nog hoger te eindigen. Ze hebben de boot dan ook uitgebreid getest.

Voor team 2 was de vorige wedstrijd een leerpuntje waar zij erg veel van geleerd hebben. Ze laten zich niet van het veld slaan! Ze zijn na de wedstrijd direct alle fouten gaan repareren. Ook gaan zij hun elektrisch systeem nog beter maken, dit met dank aan INCA. Natuurlijk hebben zij de boot ook uitgebreid getest en dit gaf goede resultaten. Ze zien vol goede moet uit naar de volgende wedstrijd!

Zoals u zelf heeft kunnen lezen is er dus al weer veel gebeurd in deze korte tijd. Wilt u op de hoogte blijven van alle updates? Bezoek dan onze sociale media! Als u ons wilt volgen tijdens deze spannende wedstrijd, download dan de Solar Boat app en kijk op de website van de Young Solar Challenge om onze voortgang te volgen!

« Terug