Weer nieuwe contacten?

20-05-2019 om 10:42
Door Emelwerda Solar
In Team 1 (Verbetering boot 2018), Team 2 (Nieuwbouw)

De eerste wedstrijd is al weer voorbij en beide teams hebben, zoals u heeft kunnen lezen in onze vorige post, goede resultaten behaald. Toch valt er altijd nog veel te verbeteren en daar zijn de teams dan ook mee bezig. Ook zijn de teams nog altijd opzoek naar nieuwe contacten die hen kunnen helpen, daarom zijn de team dan ook aanwezig geweest bij ‘Pioniers van de toekomst.’ in Emmeloord. Met dit evenement wil de gemeente Emmeloord mensen kennis laten maken met de ‘toekomst’. Ook willen zij bedrijven bij elkaar brengen en ze hopen ook op samenwerkingen. Dit is dan ook goed gelukt. De teams hebben namelijk een nieuw contact met veel kennis die hen naar de overwinning kan helpen.

Zoals u zelf heeft kunnen lezen is er dus al weer veel gebeurd in deze korte tijd. Wilt u op de hoogte blijven van alle updates? Bezoek dan onze sociale media! Als u ons wilt volgen tijdens deze spannende wedstrijd, download dan de Solar Boat app en kijk op de website van de Young Solar Challenge om onze voortgang te volgen!

« Terug