Wat een ervaring!

12-05-2019 om 11:36
Door Emelwerda Solar
In Team 1 (Verbetering boot 2018), Team 2 (Nieuwbouw)

Dit weekend hebben wij deelgenomen aan de eerste wedstrijd van de Young Solar Challenge van dit jaar! Beide teams hebben het heel erg naar hun zin gehad en we hebben veel geleerd. We weten nu van alles over onze boten en hoe we deze kunnen gaan verbeteren.

Team 1 heeft de 13e plaats behaald op de Time Trial en ze hebben een gedeelde 1e plaats op de Timed Sprint gehaald! Natuurlijk een geweldig resultaat en zij vieren dit natuurlijk ook, maar dit neemt niet weg dat ze hard gaan werken om nog betere resultaten te behalen!

Team 2 heeft helaas de 26e plaats behaald op de Time Trial en bij de Timed Sprint hadden ze helaas een verkeerde start. Bij de Time Trial hadden ze een hele goede start en strategie, maar achteraf bleek dat ze problemen hadden met de zonnepanelen. Dit is natuurlijk jammer, maar ze hebben de hele race wel uitgevaren op alleen de accu’s en dat is natuurlijk al een prestatie op zich! Al met al ging het niet zo goed dus, maar ze laten het er niet bij zitten en ze zijn al druk bezig met het verbeteren van hun fouten!

Zoals u zelf heeft kunnen lezen is er dus al weer veel gebeurd in deze korte tijd. Wilt u op de hoogte blijven van alle updates? Bezoek dan onze sociale media! Als u ons wilt volgen tijdens deze spannende wedstrijd, download dan de Solar Boat app en kijk op de website van de Young Solar Challenge om onze voortgang te volgen!

« Terug