Het is bijna zover!

08-05-2019 om 20:30
Door Emelwerda Solar
In Team 1 (Verbetering boot 2018), Team 2 (Nieuwbouw)

De vakantie is al weer voorbij en de eerste wedstrijd is al bijna zover! Beide teams zijn erg opgeschoten. We hebben in de vakantie dus hard door gewerkt en hebben ook resultaten geboekt.

Team 1 is ondertussen klaar met hun boot en heeft meerdere keren testgevaren. Ze zijn bezig om alles te controleren en ze zijn al begonnen met het bedenken van strategieën.

Team 2 heeft in de vakantie testgevaren met de oude boot. Ook hebben zij hun eigen boot opgehaald van VDL en zij hebben het elektrisch systeem van de oude boot in deze boot gebouwd. De nieuwe boot is zo goed als klaar en zij zijn alleen nog bezig met de laatste kersen op de taart.

Zoals u zelf heeft kunnen lezen is er dus al weer veel gebeurd in deze korte tijd. Wilt u op de hoogte blijven van alle updates? Bezoek dan onze sociale media! Als u ons wilt volgen tijdens deze spannende wedstrijd, download dan de Solar Boat app en kijk op de website van de Young Solar Challenge om onze voortgang te volgen!

« Terug