Wat een voortgang!

23-03-2019 om 20:52
Door Emelwerda Solar
In Team 1 (Verbetering boot 2018), Team 2 (Nieuwbouw)

Sinds onze laatste post is er een hoop veranderd! Er is een hoop vooruitgang geboekt. Beide teams zijn al een heel eind met hun boot en het bouwen aan de boten komt aan z’n eind. Ook zit onze tweede Junior Class er al weer op en zijn we begonnen met de elektrische systemen.

Team 1, het team dat de boot van 2018 verbeterd, is hard bezig geweest met de boot. Zodanig dat de boot nu al wordt geverfd, met dank aan Feadship! Het team is nu hard bezig met het optimaliseren van het elektrische systeem.

Team 2, het team die de nieuwe wedstrijd boot maakt, is ook al erg opgeschoten. Ondertussen zijn zij zodanig ver dat ze deze week de boot al gaan lamineren! Ook zij zijn natuurlijk druk bezig met het elektrische systeem.

Zoals u zelf heeft kunnen lezen is er dus al weer veel gebeurd in deze korte tijd. Wilt u op de hoogte blijven van alle updates? Bezoek dan onze sociale media!

« Terug