Hoe gaat het nu?

03-03-2019 om 15:33
Door Emelwerda Solar
In Team 1 (Verbetering boot 2018), Team 2 (Nieuwbouw)

Het is al weer even geleden na onze laatste blogpost. Ondertussen zijn we natuurlijk al weer een stuk verder gekomen. Beide teams hebben hun eerste sponsoren al binnen en de boten staan op het punt om geverfd te worden. Ook hebben we onze eerste Junior Class al achter de rug. Beide teams zijn hard bezig om de boten in goede staat en kwaliteit in het water te kunnen leggen!

Team 1, het team dat de boot van 2018 verbeterd, is druk bezig geweest om de boot te schuren en deze opnieuw te laten verven. Ook wordt  er weer gezorgd voor sponsoren.

Natuurlijk is dit team ook al bezig met het verbeteren van de boot. Het elektrisch systeem willen zij deze keer een stuk beter indelen!

Team 2, het team die de nieuwe wedstrijd boot maakt, is natuurlijk ook al erg opgeschoten. Het team is druk bezig geweest om de boot op tijd klaar te maken om hem te laten lamineren en daarna te laten verven. Ook heeft dit team alvast een geheime troef achter de hand voor de wedstrijd!

Zoals u zelf heeft kunnen lezen is er dus al weer veel gebeurd in deze korte tijd. Wilt u op de hoogte blijven van alle updates? Bezoek dan onze sociale media!

« Terug